Treeni-ideoita DVD:t

Treeni-ideoita DVD:t

Vuonna 2009-2010 kuvattuja harjoitusratoja, joissa lyhyinä pätkinä yhteensä yli 250 harjoitusta.

Videossa on neljä tuomareiden radoista tehtyä koosterataa ja viisi omaa harjoitusrataamme. Kaikissa radoissa on 26-35 estettä. Jokaisessa radassa näytetään ensin nollatreeni eli koko rata läpi ja sitten lyhyemmissä osissa eri ohjausharjoituksia.

Treenaamme agilityä keskimäärin kerran viikossa, mutta jokainen treenimme on etukäteen suunniteltu ja uskomme agilityn harjoittelussa enemmän harjoittelun laatuun kuin määrään.

Harjoituksissamme on yksi rata viikon ajan ja samalla radalla harjoittelevat niin pennut, aloittelevat kuin maajoukkuetason koiratkin. Pennut tekevät ohjausharjoittelua rimat maassa tai matalalla, riippuen koiran koosta ja iästä. Aloittelevat tekevät rataa lyhyissä pätkissä ja mahdollisimman monella eri ohjaustekniikalla. Kilpailevat koirat tekevät sekä koko rataa, että eri vaihtoehtoja pätkissä.

Harjoittelumme tavoitteena on, että selviämme kaikenlaisista vastaantulevista radoista ja kuvioista, olemme sitten koiran edellä tai takana, sen vasemmalla tai oikealla puolella. Siksi harjoittelemme kaikissa radoissa eri kuviot mahdollisimman monella eri ohjaustavalla. Monipuolisissa harjoituksissa ohjaaja oppii kuinka koira reagoi eri ohjauksiin ja koira oppii lukemaan ohjausta ja rataa paremmin. Eri ohjaustekniikoilla radoista on mahdollisuus selvitä niidenkin, jotka eivät pysty juoksemaan koiransa vieressä koko rataa.

Malleina harjoituksissa toimivat omat koiramme ja erirotuisia koulutettaviamme (schape, sheltti, mali, cavalier, parson, käppänä, manssi. Koska videot on kuvattu kuukausittain, niissä näkyy mm. Jaakko Suoknuutin ja Chin treenaamisen edistyminen 5 ikäkuukaudesta aina 1-vuotiaaksi asti.

Näistä videoista saat ideoita treenaukseen monelle harjoituskerralle olet sitten aloitteleva harrastaja tai kokenut kilpailija.

Hinta: 50 €

Kirjalliset materiaalit

Ohjeet omistajan johtajuuden vahvistamiseen (6 sivua) 10 €
Ohjeet eroahdistukseen (4 sivua) 10 €
Ensiapukurssin materiaali (16 sivua) 10 €
Pentuohjeet (omille kasvateillemme mukaan annettavat pennun hoito- ja koulutusohjeet, 51 s.) 15 €

Tilaukset ja tiedustelut:

Kirjallisissa materiaaleissa ei erikseen postikuluja, DVD:n postitus 5 euroa.