Koiranomikoulutus

ENSIMMÄINEN KOIRANOMIKOULUTUS ALKOI VUONNA 2002 JA SEN JÄLKEEN ON ALKANUT UUSI KURSSI AINA 1,5 VUODEN VÄLEIN.

Koiranomi on koira-alan monipuolinen ammattilainen, joka koirien kouluttamisen ja kurssien pitämisen lisäksi pystyy mm. hieromaan koiria ja tekemään pentutestejä.

Koulutus kestää 1,5 vuotta. Opintoviikkoja kertyy 55 ja niistä paikan päällä opiskelua on yhteensä 24 viikkoa (115 pv).

Koiranomit ovat opiskelleet mm. koirien anatomiaa, fysiologiaa, etologiaa, genetiikkaa, ruokintaa, sairauksia, ensiapua, eri harrastuslajeja (agility, tottelevaisuus, erikoisjälki, esineruutu, flyball, haku, jälki, näyttelyt, paimennus, rauniokoiratoiminta, tottelevaisuus, viesti, vesipelastus ja vinttikoirien ratajuoksut) ja koulutusmuotoja, vaihtoehtoisia hoitomuotoja, synnytykseen liittyviä asioita, hierontaa, rotutietoutta, ongelmakoulutusta, koirien käyttäytymistä ja oppimispsykologiaa.

Opintopäivien lisäksi oppilas joutuu tenttimään kaikki aihealueet (23 tenttiä), suorittamaan etätehtäviä, projektitöitä ja kasvattaja-, agilitykoulutusohjaaja- ja tokokoulutusohjaajakurssit, pitämään itse luentoja ja kursseja, osoittaa pätevyytensä ongelmakoirien vastaanotossa ja suorittamaan tietyn määrän työharjoittelua.

Koiranomin paperit saatuaan, henkilö pystyy vetämään alkeiskursseja eri harrastuslajeista, pitämään pentu-, arkitottelevaisuus-, verryttely-, venyttely-, jäähdyttely, hieronta-, ensiapu-, naksutin- ja aktivointikursseja, hieromaan koiria, pitämään pentutestejä ja luentoja eri koira-aiheista sekä kouluttamaan ongelmakoiria.

Koiranomikoulutus on uudistunut 2014!

Koulutus on Liedossa koulun omissa tiloissa. Koulun asuntolassa on majoitus mahdollisuus.

Lisätietoa uudistuneesta koiranomikoulutuksesta, jossa voit käydä myös yksittäisiä osa-alueita kiinnostuksen mukaan: Uusi koiranomikoulutus.

Kyselyt puhelimitse:
Paula Speer 0400-521478
tai sähköpostitse:

(Ei tekstiviestejä!)