Agilitykurssit

Viikottaiset agilitykurssit

Agility on yksi parhaimmista koiraharrastuksista mitä on koskaan keksitty. Se lisää huomattavasti koiran ja ohjaajan välistä yhteistyötä ja vahvistaa koiran tottelevaisuutta. 90% koirista rakastaa tätä lajia ja se sopii aktivoinniksi kaikille roduille pienimmästä suurimpaan. Agilityssä koira suorittaa vapaana erilaisia esteitä ohjaajan käskyjen mukaisesti. Aggressiivisille koirille tämä harrastus ei sovi tuon vapaana suorittamisen takia. Ennen kuin koiraa aletaan hypyttää korkeita hyppyjä, kiipeilyttämään täysikorkean A-esteen yli tai pujottelemaan suoria keppejä, tulisi koiran olla yli 10-kk ikäinen. Sitä ennen koiralle voi kuitenkin opettaa muita esteitä, ohjaustekniikoita ja ennen kaikkea ohjaajan vartalon seuraamista ja tekemiseen keskittymistä muiden koirien läsnä ollessa.

Agilityn pentukurssi

Tavoitteena on, että kurssin aikana pennut tutustuvat kaikkiin esteisiin (matalat pentukontaktiesteet, ei suoraa pujottelua) ja saavat oikeaoppisen pohjan esteharjoitteluun. Esteiden opettelun lisäksi kurssilla opetellaan myös ohjausten perusteita ja tehdään valmistavia harjoituksia, joista on hyötyä agilityharjoittelussa. Kurssin aikana panostetaan sopivaan palkkaukseen, palkkauksen oikeaan ajoitukseen ja ohjaajan ja pennun yhteistyöhön. Harjoitukset on suunniteltu pennuille sopiviksi, joten kurssi soveltuu 3-8 kk ikäisille pennuille.
Ryhmään otetaan 4 koiraa / tunti.

Seuraavat penturyhmät maanantaisin 30.10-18.12.2023
Kouluttaja: Tiina Järvinen & Janita Leinonen & Jaakko Suoknuuti

Ilmoittaudu tästä

Agilityn pentujatko

Agilityn pentujatko keskittyy esteosaamisen vahvistamiseen, lyhyiden estesarjojen opetteluun ja ohjaustekniikoiden harjoitteluun. Jatkokurssilla tehdään lisäksi agilityn harjoittelua tukevia perusharjoituksia. Kurssi sopii Kelpokoiran pentukurssin käyneille.
Ryhmään otetaan 4 koiraa / tunti.

Seuraavat pentujatkot maanantaisin 30.10-18.12.2023
Kouluttajana Tiina Järvinen & Janita Leinonen & Jaakko Suoknuuti

Ilmoittaudu tästä

Valmennusryhmät

Valmennusryhmät sopii mölleistä 2-luokan kilpaileviin. Kurssilla harjoitellaan esteosaamista, tekniikoita ja rataharjoittelua.
Ryhmään otetaan 4 koiraa / tunti.

Seuraavat valmennusryhmät torstaisin 2.11-21.12.2023

Ilmoittaudu tästä

Kilpailevienkurssi

Kilpailevienkurssi on tarkoitettu 1-3-luokissa kilpaileville koirakoille, joilla on tähtäin kansalliselle tasolle. Kurssilla harjoitellaan radanlukua ja rataharjoituksia erilaisilla teemoilla.

Ryhmään otetaan 3 koiraa / tunti.

Seuraavat kurssit tiistaisin 16.1-16.4.2024 ja keskiviikkoisin 17.1-17.4.2024.
Kouluttajina Janita Leinonen ja Jaakko Suoknuuti

Ilmoittaudu tästä

Koulutukset pidetään OneMind Dogs Arenalla.